Help center
Home  -  Trading Cursussen   -   Trading Navigator Methode Review 2022
trading navigator methode review

blockchain

3 mei 2021

Trading Navigator Methode Review 2022

Welkom bij deze trading navigator methode review! Als jij een start wil maken met beleggen, zijn er talloze mogelijkheden om uit te kiezen. Je kunt de keuze maken om een cursus te volgen, bepaalde software aan te schaffen om het werk makkelijker te maken. Je kunt je ook volledig zelf proberen in te lezen in de materie. Voor velen is het echter verstandiger om een cursus van iemand te volgen. Ze leer je de nodige basis van belegen en krijg je veel handige software en tips om zelf aan te slag te kunnen gaan. In deze review bespreken we de Trading Navigator Methode, ontwikkeld door Harm van Wijk. De strategie en software die Harm levert, zijn volgens hem een goede methode om de markt te verslaan. Zowel in goede als mindere tijden. Te mooi om waard te zijn? Of zit hier meer achter? Wij zochten het voor je uit.

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk is een gevestigde naam in de financiële wereld. Harm is doctorandus in Economie. In het verleden heeft hij goede functies gehad bij een aantal grote bedrijven, waaronder Telegraaf, SNS Bank, ING en Fortis Bank. Ham van Wijk heeft al meer dan 32 jaar ervaring in deze wereld. Al deze ervaringen en vaardigheden, heeft hij verzameld in deze Trading Navigator Methode. In het verleden was Harm regelmatig op de radio en TV te vinden. Zo is hij uitgenodigd voor programma’s als Radio 1 en 2, FinanceTelevision, EenVandaag en Businessclass. Hij werk samen met allerlei bekende, grote banken. Hij heeft geschreven voor Beurs.nl, Telegraaf en andere bekende sites en kranten. Ook heeft hij recent een boek uitgebracht, “In 10 Stappen Succesvol Beleggen”.

Naast beleggen is hij ook vaardig in marketing en verkoop. Harm is oprichter van de website ‘beleggen.com’. Dit is een van de grootste communities in Nederland binnen de wereld van beleggen. Duizenden mensen maken tegenwoordig gebruik van zijn software en methode bij het beginnen met beleggen. Deze methode gaan wij verder bespreken in dit artikel.

harm van wijk

Inhoud Trading Navigator Methode

In deze review zullen alle onderdelen van de methode aan bod komen. Ook zullen alle voor- en nadelen voor je op een rijtje worden gezet. De Trading Navigator Methode belooft dat je na het volgen van de trainingen, geld kunt gaan verdienen met de software. De cursus om de software te leren begrijpen en gebruiken duurt zo’n zes weken. In deze cursus wordt alle nodige kennis uitgebreid besproken. De methode moet beleggen voor iedereen toegankelijk maken. Daarom is het ook erg gebruiksvriendelijk en zo simpel mogelijk opgezet. De software helpt bij het analyseren van de trends op de markt. Hieruit kun je beleggingsadvies opdoen en met deze informatie kun je uiteindelijk zelf aan de slag gaan. De navigator helpt je om de keuze te maken wanneer je de aandelen gaat kopen of verkopen. Het is dan ook de bedoeling dat je gaat beleggen door gebruik te maken van de verkregen data. Je moet je niet laten leiden door onderbuikgevoelens. De methode kan gebruik worden voor AEX, maar kan ook toegepast worden op andere aandelenmarkten.

Voor wie is de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator Methode is vooral bedoeld voor mensen die nog geen of weinig ervaring hebben met beleggen. De software is geschikt voor mensen die willen beginnen op de beurs. Deze software zal veel factoren voor je automatiseren, waardoor je niet zelf dag en nacht bezig hoeft te zijn met de laatste ontwikkelingen en trends. Met deze methode zal je dus erg veel tijd en moeite besparen. Door gebruik te maken van de analyses en de beschikbare data, zal de kans dat je winst maakt op de beurs een stuk groter worden. De methode legt alles stap voor stap, zo goed mogelijk uit. Er wordt echter niet beloofd dat je meteen snel geld zult verdienen.

Beleggen kost veel tijd en energie. Je zult er steeds beter in worden en moet jezelf trainen om beter te worden. Als je (naast je huidige baan) veel tijd over hebt en beschikt over genoeg motivatie, passie en doorzettingsvermogen, dan is deze cursus iets voor jou.

Rendement

De cursus stelt zich niet op als manier om snel geld te verdienen. Zo werkt de aandelenmarkt nou eenmaal niet. Het is de bedoeling dat je gaat leren om mogelijkheden en kansen te analyseren en ontdekken. Door je kansen te spreiden over verschillende aandelen, probeer je risico’s te verminderen en de kans dat je winst pakt zo groot mogelijk te maken. Om precies te leren hoe dit moet heb je tijd en ervaring nodig. De cursus probeert je zo goed mogelijk te helpen bij het behalen van een hoog rendement. Het geeft je de nodige informatie, software en tools om te gaan voor succes. De methode is echter geen garantie voor succes. De aandelenmarkt blijft namelijk altijd onzeker, tot op zekere hoogte. Denk dus voordat je begint aan de cursus goed na of jij de geschikte vaardigheden en mentaliteit hebt voor de aandelenmarkt.

trading navigator methode

Cursus opbouw

De methode is opgebouwd in verschillende fases en onderdelen. Om te beginnen is er een cursus van zes weken, die is alles leert en uitlegt over beleggen. Deze cursus is onderverdeeld onder verschillende video’s en bijbehorende informatie. Na deze zes weken heb je alle basiskennis die je nodig hebt om te beginnen. Hiernaast is er nog de software die je moet leren begrijpen en gebruiken. Tenslotte zijn er een aantal bonussen bij de methode inbegrepen. Hieronder zullen we een overzicht geven van de inhoud van de cursus.

Module 1 – Welkomst

Bij de eerste module worden we welkom geheten bij de cursus. We maken kennis met de indeling en krijgen uitgebreid uitleg over beleggen en wat er allemaal bij komt kijken. Je krijgt informatie en uitleg over het hebben van de juiste mindset, waarbij je voor jezelf plannen en doelen moet gaat zetten. Deze doelen ga je naar toe proberen te werken gedurende deze cursus en de rest van de methode. Hiernaast krijg je uitleg over de installatie van de software die bij de methode hoort. Hierbij krijg je een lange handleiding, waardoor het zelfs voor beginners makkelijk is om hiervan gebruik te maken. Tenslotte ga je kennismaken met verschillende brokers. Wat de voor- en nadelen van deze zijn en hoe je de beste keuze kunt maken.

Deze module is dus volledig gericht op de introductie en basiskennis die je nodig hebt bij het beleggen. Je krijg verschillende handige tips en tricks. Ook leer je bijvoorbeeld hoe je een order moet plaatsen en waar je hierbij rekening mee moet houden.

Module 2 – Beleggingsstrategieën

Nadat je in module 1 kennis hebt gemaakt met beleggen, de bijbehorende termen, software en andere zaken, ga je in module 2 echt beginnen met de inhoud. Je leert in dit deel over verschillende beleggingsstrategieën en hoe je deze kunt toepassen. Je moet een bewuste keuze gaan maken bij de strategie die je kiest, waardoor je de risico’s die je loopt gaat beperken. Het kiezen en juist toepassen van een strategie is enorm belangrijk. Dit maakt uiteindelijk het verschil tussen winst en verlies maken bij het beleggen.

Module 3 – Trends volgen en emotie

Het handige van het volgen van dit soort cursussen en trainingen, is dat je meteen leert van fouten die anderen hebben gemaakt. Dit is van toepassing bij alle vormen van beleggen. Omdat Harm van Wijk al meer dan 32 jaar ervaring heeft, kan hij ons goed uitleggen waarom sommige dingen wel of juist niet werken. In deze module krijgen we dan ook uitleg over trendvolgend beleggen. Hierbij is het belangrijk dat je de trends en geschikte situaties gaat herkennen en op het juiste moment koopt en verkoopt. Bij het beleggen moet je niet meteen in paniek raken als je wat geld kwijtraakt of als het even allemaal wat minder loopt. Dit zijn de risico’s die je loopt en dit zul je nooit kunnen voorkomen. Het belangrijkste is dat de strategie die je toepast op lange termijn gaat werken. Hierdoor zul je na een tijdje altijd meer winst maken dan verlies.

In deze methode leer je ook over money management. Hierbij leer je hoe je je emoties kunt uitschakelen bij het beleggen. Je moet puur uitgaan van je strategie en het systeem. Hierdoor maak je de risico’s die je loopt zo klein mogelijk. Als je zoveel mogelijk gespreid gaat beleggen en een goede strategie toepast, zal je uiteindelijk vanzelf succes gaan boeken. Dit kost echter wel veel tijd, moeite en energie. Beleggen is niet makkelijk en vereist uiterste motivatie, concentratie en doorzettingsvermogen.

Module 4 – Credit Spreads en Statistieken

Deze module staat in het teken van het schrijven van opties. Ook leer je hierbij het herkennen en afwegen van risico’s. Harm neemt je hierin mee bij AEX statistieken van vorige jaren. Zo zie je uit echte cijfers hoeveel procent winst er gemaakt wordt. Je krijgt bij deze module een werkboek. Hieruit ga je de basis leren van opties. Dit houdt in dat je inzicht krijgt in de rechten en plichten van zowel lange als korte opties. Ook leer je hoe je winst en verlies kunt berekenen bij expiratie. Tenslotte leer je over de werking van uitoefening en toewijzing.

Je leert in deze module dus hoe je de potentiële winst, de risico’s en het break-even punt kunt berekenen van de verschillende uitgekozen posities. Zo kun je voor elke strategie en optie berekenen of deze wel of niet aantrekkelijk is. Deze module is erg ingewikkeld en het is dus verstandig deze zo nodig meerdere keren te bekijken en door te lezen. Het goed begrijpen van module 4 is cruciaal als je succesvol wil zijn bij het beleggen.

Module 5 – Kansen en Monitoren

Nadat je de vorige modules allemaal hebt doorgenomen en goed onder de knie hebt, gaat er nog een schepje bovenop. In module 5 krijg je te maken met termen als Short Strangle, dit is een van de vele opties waar je voor kunt kiezen bij het beleggen. Bij de Trading Navigator Methode is het van belang om het systeem goed te leren en begrijpen. Zo zul je ervoor zorgen dat het rendement dat je behaalt zo hoog mogelijk is. Je leert in de module ook hoe je statistische kansen kunt monitoren en wanneer je wel en niet in moet stappen. Als het even wat minder gaat bij het beleggen, leer je in deze methode ook hoe je kunt bijsturen in dit soort situaties.

Module 6 – Handelsplan en Trading journaal

In de zesde en laatste module van deze cursus, ga je leren hoe je een Handelsplan en Trading journaal kunt gaan maken. Een Trading journaal is een journaal waarin je bijhoudt welke trades je tot nu toe allemaal hebt gemaakt. Hierin houd je bij wat er goed ging, wat er minder goed ging en hoeveel winst of verlies je hebt gemaakt. Deze kennis zul je gebruiken bij je toekomstige trades. Hierdoor probeer je ervoor te zorgen dat je leert van je fouten en keuzes, waardoor je je winst uiteindelijk gaat vergroten.

Daarnaast ga je ook alles leren over een Handelsplan. Dit is een Businessplan waarmee je gaat werken bij het maken van trades. Je noteert hierin welke trades je wil gaan doen. Als je na deze module nog meer uitleg en informatie wil, dan kan dat. Je kunt je inschrijven voor een 3-daagste coaching sessie. Deze volg je dan met maximaal tien andere mensen.

Bonussen

Naast de cursus, die bestaan uit zes modules, krijg je ook verschillende bonussen bij het pakket. Deze zul je na de cursus tot je beschikking hebben en zullen je helpen als je aan de slag gaat met de trades. Eigenlijk zijn deze extra opties meer dan slechts “bonussen”. Deze opties zijn cruciaal bij het succesvol worden met beleggen als je gebruikmaakt van deze Trading Navigator Methode. Bedenk dus voor jezelf goed welke van deze bonussen je wel en niet wil gebruiken. Zet deze bonussen na de cursus niet zomaar aan de kant. We zullen de bonussen hieronder één voor één bespreken en hier een oordeel over geven.

trading navigator

Trading Navigator software

Het belangrijkste aspect van deze methode, naast de 6-delige cursus zelf, is de software die je erbij krijgt. De software helpt je bij het maken van analyses, volgen van trends, bijhouden van je trades en berekeningen maken. Deze software is onmisbaar als je wil beginnen met beleggen. Zeker voor beginners is de Trading software erg belangrijk voor het behalen van succes.

Community met meer dan 3000 leden

Als je meedoet met de Trading Navigator Methode krijg je ook meteen toegang tot de gemeenschap die hierbij hoort. Met de software kun je in contact komen met duizenden andere leden, die net als jij proberen geld te verdienen op de markt. Je kunt zo inspiratie opdoen, bepaalde tips en tricks leren van andere leden en op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Deel je ervaringen met anderen, stel vragen of vraag om extra uitleg. Met de chatfuncties en manieren om informatie en bestanden te delen, kun je altijd bij anderen terecht met je vragen of opmerkingen. De community zorgt ervoor dat je nooit alleen bent in je strijd. Je kunt altijd bij anderen terecht mocht het nodig zijn. Onderdeel worden van de gemeenschap is zeer waardevol, zeker als beginnend belegger. Dit maakt de algehele ervaring ook een stuk leuker en interessanter.

BEKIJK HIER HET TIJDELIJKE GRATIS WEBINAR VAN HARM VAN WIJK

Persoonlijke coaching

Als je na de inhoud van de cursus nog zit met vragen of opmerkingen, kun je je twee jaar lang aanmelden voor wekelijkse coaching sessies. Je zult dan met maximaal 10 andere personen in gesprek gaan met Harm van Wijk. Je kunt zo de vragen stellen waar je nog mee zit of bepaald advies krijgen. In de LIVE coaching sessies krijg je veel nuttige informatie over de laatste trends, ontwikkelingen en beleggen in het algemeen.

Het is ook mogelijk om twee keer een half uur een 1 op 1 een coaching gesprek aan te vragen met Harm. Je krijgt zo 100% persoonlijke aandacht. Na deze twee sessies is het mogelijk om tegen betaling nog extra 1 op 1 sessies aan te vragen.

MeXem transactietegoed

Een van de meest bekende brokers is MeXem. Via deze tussenpartij kan je de trades maken. Deze tussenpartijen gebruik je om de aandelen te kopen en verkopen. Als bonus bij het aanschaffen van deze methode, krijg je €500 euro transactietegoed bij deze broker gratis. Hiermee kun je dus van start gaan met beleggen, zonder verlies te maken van je eigen centen. Dit geeft zeker aan het begin een lekker gevoel. Zo maak je bij je eerste trades niet meteen zelf verlies, waardoor je niet meteen de motivatie of vertrouwen kwijtraakt.

Alerts via Telegram

Telegram is een chatplatform dat te vergelijken is met Whatsapp. Als je je aanmeldt bij de Trading Navigator Methode zul je twee jaar lang op Telegram meldingen krijgen over bepaalde tips, bepaalde aandelen en trends. Je kunt er dan voor kiezen om ook in te stappen en hiermee winst te maken. Dit scheelt een hoop tijd en moeite die je normaal moet steken in zelfonderzoek, analyses en berekeningen.

trading navigator methode ervaring

Gratis E-books

Harm van Wijk verkoopt naast deze cursus, ook al jaren losse producten. Een aantal boeken die hij heeft uitgegeven zijn hier onderdeel van. Deze producten zitten gratis bij de cursus inbegrepen, als bonus. Je krijgt onder andere de boeken ‘Geld verdienen met Opties’ en ‘Geld verdienen met Aandelen’. Ook deze boeken zitten bomvol interessante, nuttige informatie over de onderwerpen uit de cursus. Het is aangeraden om ook deze boeken helemaal te lezen. Ze zijn een goede aanvulling op wat je leert tijdens de modules, vooral modules 1 en 2.

Bepaalde onderwerpen worden een stuk duidelijker na deze materie te hebben gelezen. Als je je nog verder wil ontwikkelen op de financiële markt, kun je nog een stuk lezen uit het boek ‘Speeders, Sprinters en Turbo’s’. Dit boek geeft extra verdieping en zou je dus moeten lezen als je al begonnen bent met beleggen en de hele cursus hebt afgerond. Je krijgt naast deze drie boeken nog meer e-books die Harm van Wijk over de jaren heeft uitgegeven. Deze zijn stuk voor stuk een mooie aanvulling op de stof of op zichzelf erg interessant.

Toegang tot een event

Meerdere keren per jaar organiseert Harm van Wijk verschillende events over beleggen. Je krijgt zo verhalen en ervaringen te horen van andere beleggers en klanten, maar ook van Harm zelf. Bij de aanschaf van de Trading Navigator Methode krijg je twee kaartjes. Je kunt dus ook een van je vrienden of een familielid meenemen.

Garantie 100% niet goed, geld terug

Bij de aanschaf van deze cursus en software zit een ‘100% niet goed, geld terug’ garantie. Als je binnen 30 dagen niet tevreden bent met de coaching, de lessen of de materie, kun je je geld nog terugkrijgen. Deze regels en verdere informatie worden allemaal uitgelegd in de voorwaarden van beleggen.com. Als de methode of manier van coaching niet goed bij jou passen, is er dus geen reden om je gedupeerd te voelen.

Als je ervoor kiest deze cursus te volgen, zou ik wel aanraden om er 100% voor te gaan. Als je enigszins twijfelt of geen lekker gevoel hebt erbij, zou ik er in ieder geval even mee wachten. Deze methode is namelijk een systeem om op lange termijn geld te verdienen aan een mooi rendement. Je moet niet verwachten dat je meteen snel en makkelijk geld kunt verdienen. Het maken van winst met beleggen heeft tijd, moeite en energie nodig. Je moet beschikken over doorzettingsvermogen en niet snel in de stress raken als je een keer geld verliest. Zeker in het begin. Als je begint aan de cursus, moet je dus zorgen dat je beschikt over een goede mindset en voldoende energie en motivatie. Je moet niet gevoelig zijn voor ongeduld of een negatief onderbuik gevoel na het mislopen van een goede trade. Je kunt dan namelijk niet goed objectief beleggen, je moet je emotie zoveel mogelijk uitschakelen bij het maken van trades.

Prijs van de Trading Navigator Methode

De normale prijs van de Trading Navigator Methode (het volledige pakket) is €1997. De totale waarde van alle onderdelen van het pakket zijn echter veel hoger, geschat namelijk ruim €12.000. Tijdens de huidige actieperiode is het pakket te halen voor slechts €997. Met deze eenmalige investering kun je hierna de rest van je leven aan de slag met de cursus, software en hiermee beleggen op de markt.

De methode is dus 30 dagen uit te proberen met een proefperiode, waarna je je geld terug kunt krijgen als je niet tevreden bent. Als je de methode hebt aangeschaft, kun je de software en de rest van de methode elke dag, op ieder apparaat gebruiken. De methode is dus een redelijke investering, maar voor de tools en informatie die je krijgt valt de prijs echt mee. Er zijn veel cursussen en trainingen online die een stuk duurder zijn, die niet in de buurt komen qua kwaliteit en aanbod. Het is een zeer uitgebreid pakket, waarin je veel persoonlijke aandacht en tips kunt krijgen. Ook krijg je toegang tot een uitgebreide community met allemaal soortgelijke investeerders.

trading navigator methdoe ervaringen

Klantervaringen met de methode

De meeste klantenervaringen die ik online kon vinden waren positief. Mensen vonden dat de cursus een groot aanbod had aan informatie en tools, waardoor je snel aan de slag kunt gaan. Vooral de gebruiksvriendelijkheid was voor veel mensen erg positief. Door het fijne contact met Harm maar vooral de community, vonden veel mensen inspirerende verhalen en haalden motivatie en hulp uit anderen.

Er zijn ook negatieve ervaringen en reviews te vinden, maar dat zal altijd voorkomen binnen deze markt. De beurs kan enorm schommelen en niet iedereen is even comfortabel met deze constante veranderingen, het maken van de juiste keuzes en het uitschakelen van je emoties bij de trades. De aandelenmarkt is niet voor iedereen weggelegd. Daarom zullen de reviews van dit soort cursussen altijd uiteen liggen. Toch waren de meeste mensen erg positief.

De Trading Navigator Methode levert alle informatie, software en hulpmiddelen die je nodig zult hebben bij het analyseren van trends, maken van trades en het bijhouden van je resultaten. Hierdoor kun je langzaam leren van je eerdere ervaringen en fouten, waardoor je steeds beter wordt in het berekenen van risico’s en mogelijkheden. Over het algemeen geeft de methode volgens de meeste mensen een grote kans op hoog rendement op lange termijn. Dat is uiteindelijk ook het doel van de cursus.

Oordeel

Aan de Trading Methode zitten verschillende voor- en nadelen zoals je kan merken in onze trading navigator methode review . Zoals eerder genoemd, is deze cursus niet voor iedereen geschikt. Beleggen in de aandelenmarkt is niet voor iedereen weggelegd. Je hebt doorzettingsvermogen, passie en inzet nodig. Het leren van de markt, het herkennen van trends en mogelijkheden, kost tijd, geld en energie. De winst komt niet vanzelf en vereist je uiterste concentratie. Dit pakket biedt echter een goede basis voor beginnende beleggers, waardoor je makkelijk van start kunt gaan. Tips en hulp krijgen van Harm van Wijk of een van de vele mensen uit de community is ook erg handig en prettig. De vele bonusopties bij de cursus zorgen ervoor dat het maken van trades een stuk gemakkelijker is.

harm van wijk ervaringen

Voordelen van de cursus

 • Groot aanbod aan informatie die je kennis van beleggen vergroot
 • Mogelijkheid van het verdienen van veel geld op lange termijn
 • Inzicht ontwikkelen in het handelen van aandelen
 • Makkelijk trades maken met de bijgeleverde software
 • Beperken van risico’s en verlies door de vele tips en strategieën
 • Ondersteuning van Harm en de communities
 • Transparante manier van zakendoen met goede support
 • Niet goed, geld terug garantie als je niet tevreden bent
 • Ervaring van Harm zorgt dat je snel toe kunt werken naar passief inkomen

 

Nadelen van de cursus

 • Er blijft altijd risico zitten aan het beleggen
 • De methode is voor winst op lange termijn, niet geschikt voor ongeduld
 • Sommige delen van de cursus voelen een beetje gedateerd
 • Je hebt een startkapitaal nodig om succesvol te beginnen met beleggen

Conclusie Trading Navigator Methode Review 2022

We zijn aangekomen bij het einde van deze trading navigator methode review. Als jij veel tijd over hebt naast je vaste baan en interesse hebt in beleggen in de aandelenmarkt, is de Trading Navigator Methode een goede cursus om een eerste stap te maken in de financiële wereld. Als je beschikt over genoeg doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en discipline, kan de methode je goed op weg helpen bij het opbouwen van een passief inkomen met aandelen. Het pakket bevat veel informatie, zeker door alle bijgeleverde bonusfuncties. De e-books geven nog een extra diepgang aan de cursus waardoor deze ook geschikt is voor wat meer ervaren beleggers. Laat je inspireren door de community en vraag hulp waar nodig. Door de niet goed, geld terug garantie weet je zeker dat je een vangnet hebt, als de aandelenmarkt niets voor jou blijkt te zijn, maar ook als je door bepaalde omstandigheden niet aan de slag kunt.

Belangrijk is om je emotie aan de kant te kunnen zetten, niet ongeduldig te zijn en altijd beslissingen te maken op basis van de analyses, data en eerder gemaakte trades. Soms maak je winst, soms even niet. Dit kan gebeuren en daar moet je van leren. Probeer niet je verlies meteen terug te winnen, blijf vasthouden aan je strategie en zoek hulp bij Harm of de community als je vragen hebt of als het tegen zit. De methode is niet goedkoop, maar je krijgt enorm veel voor je geld. Zeker ook vergeleken met andere cursussen en trainingen over de aandelenmarkt. De cursus geeft een goede basis om je op weg te helpen. Als je de materie goed onder de knie krijgt, goed gebruik weet te maken van de kennis en software, is alles mogelijk.

Als jij je hierin kunt vinden en denkt dat jij een kans zou maken op de aandelenmarkt, is deze methode een geschikte keuze voor jou. Harm van Wijk is een van de meest succesvolle beleggers, met jarenlang ervaring in de financiële wereld. In deze cursus probeert hij deze kennis over te dragen en zijn klanten op weg te helpen in dit vakgebied. Harm van Wijk is een van de meest geschikte personen om je hiermee te helpen en deze Trading Navigator Methode is een goede manier om je eerste stappen te zetten.

BEKIJK HET GRATIS WEBINAR HIER