Help center
Home  -  Bitcoin voor beginners cursus   -   Crypto Masterclass review 2022
alles over crypto cursus

blockchain

8 april 2021

Crypto Masterclass review 2022

Tijdens onze Crypto Masterclass review 2022 van Alles over Crypto laten we je zien wat je kunt wachten van de inhoud, de kosten, de ervaringen van anderen en wat de voordelen of nadelen zijn. Onze Crypto Masterclass review is volledig oprecht en objectief.

Online geld verdienen klinkt nog steeds too good to be true, maar tegenwoordig zijn daar genoeg manieren voor te verzinnen. Een daarvan is via cryptomunten zoals Bitcoin, Litecoin of Ethereum. Voordat je hieraan begint, is het wel verstandig om te weten hoe deze markt werkt. In deze review over de Crypto Masterclass lees je alles over de cursus die Alles over Crypto je aanbiedt. Zo kun ook jij je geld gaan verdienen met crypto en weet je aan het einde van de cursus volledig waar je mee bezig bent.

Geen geduld? En wil je direct genieten van de grote kortingsactie?

claim je korting via de webinar:

CLAIM TIJDELIJKE KORTING VIA HET GRATIS WEBINAR

Wat is de Crypto Masterclass van deze review eigenlijk?

De Crypto Masterclass is eigenlijk een uitgebreide training die je wegwijs maakt in de wereld van de crypto valuta en je vervolgens helpt om beter te worden in het verhandelen ervan. Je leert verschillende strategieën die je kunt gebruiken tijdens het handelen. Ook leer je trends op de markt herkennen en er op in te spelen. Daarnaast leer je ook nog welke nu nog kleine of opkomende valuta de grootste kans hebben om sterk te groeien. Je leert kortom dus hoe je je eigen geld kunt verdienen door het verhandelen van crypto.

De cursus leert je dit op een veilige en ook een verantwoorde manier te doen. Vele beginners zullen gaan handelen in crypto door simpelweg te gokken. Dit is niet het geval bij de Crypto Masterclass van Alles over Crypto. Je krijgt concrete handvatten om mee verder te werken. De Masterclass van deze review is voor zowel beginners als wat ervaren handelaren interessant, want voor iedereen zitten er wel handige en bruikbare tips bij.

Meer dan 2000 mensen hebben al eerder deelgenomen aan de Crypto Masterclass. Wat zij vonden van de bijna 200 lessen die Alles over Crypto je aanbiedt, lees je verderop in de review over de Crypto Masterclass.

patrick suiker alles over crypto

Wie is Derek Westra en Patrick Suiker?

Derek Westra en Patrick Suiker zijn de oprichters van het platform Alles over Crypto en tevens ook de twee instructeurs van de cursus, die jou verder gaan helpen in je carrière als handelaar in crypto. Beide mannen hebben ruim 7 jaar ervaring in de wereld van crypto en weten dus goed waar ze mee bezig zijn. Sinds 2017 zijn ze ook eigenaar van de website en de Crypto Masterclass. Hier delen ze handige tips en tricks die ze door hun jarenlange ervaring hebben opgedaan. Derek Westra heeft op de Vrije Universiteit in Amsterdam gestudeerd, maar is na het afronden hiervan uitsluitend bezig met het handelen in crypto. Ook Patrick Suiker kwam na zijn studie in aanraking met cryptovaluta, namelijk Litecoin. Allebei zijn ze sinds 2013 uitsluitend actief in de wereld van crypto. Ze weten je zo precies uit te leggen wat je vooral wel, maar ook wat je vooral niet moet doen. Op hun website en in de Crypto Masterclass van deze review laten ze je alle ins and outs graag zelf zien.

Wat is Alles over Crypto?

Dit is de website van Westra en Suiker, die ze in 2017 hebben opgericht. Hier wordt ook de Crypto Masterclass, die we in deze review behandelen, aangeboden. Daarnaast kun je op de website ook live de koersen van bijna alle cryptovaluta bijhouden en analyseren. In de kennisbank van Westra en Suiker zijn verschillende inzichtvolle tips te vinden, net als veelgemaakte fouten die jij na het lezen ervan kunt voorkomen. Tot slot bieden ze je op hun platform ook een gratis webinar over het handelen in cryptovaluta aan. Spoiler: later in deze review over de Crypto Masterclass vertellen we nog waarom deze webinar meer dan een simpel college over crypto is, maar vooral ook waarom je deze absoluut moet volgen.

crypto cursus

Wat ga je leren in de Crypto Masterclass?

De Masterclass begint met het uitleggen van de basisbeginselen die komen kijken bij crypto. Zo leer je wat crypto precies inhoudt – veel mensen die met de cursus beginnen weten dit namelijk helemaal niet! Je leert ook welke munten er aangeboden worden en welke van deze munten het meeste potentieel heeft om sterk in koers te groeien. Naast praktische handel-tips over het aanschaffen, verkopen en uitkeren van crypto, krijg je ook een schema voor jezelf. Hiermee kun je een sterke start aan je avontuur maken en een juiste mindset creëren die je de rest van de cursus en je verdere loopbaan als cryptohandelaar vast kunt houden. Je krijgt kort gezegd dus allemaal handige tips en handvatten om langzaam maar zeker een heuse crypto-expert te worden.

De inhoud van de Crypto Masterclass

In een review over de Crypto Masterclass kan de inhoud van de cursus natuurlijk niet onbesproken blijven. De Masterclass is opgedeeld in twee verschillende delen, die elk bestaan uit meerdere modules. In het eerste deel staat het wegwijs maken in de wereld van crypto en een vliegende start centraal. Deze basis leert je alles over het traden, over het beveiligen van je valuta en op welke munten jij je aandacht moet vestigen vanwege het grote groeipotentieel. Dit leer je in acht verschillende modules.

Het tweede deel biedt vooral verdieping op wat je al geleerd hebt en transformeert je van beginnend handelaar tot een verder gevorderde expert. In de vijf modules die dit deel rijk is leer je het grove geld verdienen door te handelen in crypto.  In de review van de Crypto Masterclass nemen we beide delen en alle dertien modules kort met je door, zodat je precies weet wat je te wachten staat in elke module.

Deel 1: Introductie en beginnen met handelen

Zoals je net eerder in de review over de Crypto Masterclass al kon lezen, bestaat dit deel uit acht losse modules. Je leert in het kort wat ervoor zorgt dat crypto echt de toekomst is. Ook leer je hoe je crypto kunt aankopen en hoe je daarmee een sterke start maakt. Daarnaast komen de beveiligingsaspecten terug in deze modules. Verder leer je hoe je je eerste winsten kunt laten uitkeren of zelf de eerste handelaar bij een bepaalde munt kunt worden. Tot slotte krijg je tips over een passief inkomen uit crypto en leer je voorspellen hoe de trends op de cryptomarkt zich zullen ontwikkelen.

1: Het geld van de toekomst

In deze inleidende module van de Crypto Masterclass uit deze review leer je alles over de wereld van de crypto valuta, blockchains en allerlei soorten munten zoals Bitcoin of Litecoin. Deze module is voornamelijk voor de echte beginneling, maar kan ook voor ervaren handelaren als goede opfriscursus gebruikt worden. Je leert ook wat over de geschiedenis en het ontstaan van verschillende soorten crypto. Je sluit de module af met de recente ontwikkelingen en het toekomstbeeld voor crypto. Na deze module weet je zeker dat je ook mee wilt liften op het enorme succes van de hele markt!

2: Je eerste crypto currency

Nadat je in de vorige module geënthousiasmeerd bent, is het tijd om je eerste eigen crypto valuta te kopen. Dit ga je doen door middel van Bitvavo. In vier stappen legt de Crypto Masterclass je alles uit over hoe dit platform werkt. Bitvavo staat bekend om zijn simpele gebruik en is daarmee ideaal voor de beginnende handelaar. Als het via Bitvavo gelukt is, ga je verder met Binance. Deze website is een stuk uitgebreider. Dit kan in het begin nog wat lastig zijn, maar het biedt wel veel meer mogelijkheden. Met de Crypto Masterclass van deze review loop je er stap voor stap doorheen en wordt alles door gebruik duidelijker. Als dit allemaal gelukt is, leer je ook over andere platformen zoals IDEX, LiteBit en BitMEX, maar ook over levarages en marge trading.

alles over crypto ervaring

3: Een sterke start maken

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk van start met het handelen in crypto. Toch is het verstandig om niet meteen hard van stapel te lopen, om veelvoorkomende fouten uit de weg te gaan. De Crypto Masterclass van Alles over Crypto heeft namelijk een overzichtelijk rijtje opgesteld met fouten die Westra en Suiker zelf gemaakt hebben, maar ook die hun andere cursisten hebben gemaakt. Alle valkuilen zijn voor je gevisualiseerd zodat je een foutloze start kunt gaan maken. Een volledig foutloze carrière gaat bij niemand gebeuren, maar met deze tips kun je de meest gemaakte fouten in elk geval vast elimineren.

Aan de hand van vier stappen biedt de Crypto Masterclass je houvast om de fouten niet te maken. Ten eerste leer je dat je voornamelijk een vijand van jezelf bent op de crypto markt. Ook krijg je tips om een oplichter eenvoudig op te sporen. Verder krijg je een lijstje met veelvoorkomende fouten om te bekijken en word je nog een keer uitgelegd hoe jij zelf kansrijke valuta kunt vinden.

4: Een onbreekbare kluis instellen

Ook al is de beveiliging van je crypto valuta een saaier onderdeel van de cursus, het is wel ontzettend belangrijk. Er gaat vaak genoeg iets mis bij het handelen in of het opslaan van crypto valuta. In deze module leer je hoe je dit zo veel mogelijk kunt voorkomen. Zo krijg je tips over het aanmaken van je eigen crypto portefeuille. Hiervan zijn vijf soorten, die je allemaal krijgt uitgelegd. Je leert eerst over crypto wallets en papers wallets, gevolgd door hardware wallets en software wallets. De laatste methode die je leert is beveiliging via 2FA.

5: Je eerste winsten laten uitkeren

Nu je steeds beter wordt in het verhandelen van crypto door het afronden van de eerdere modules, wil je waarschijnlijk de gemaakte winst op je valuta laten uitkeren. Hoe je dit doet, staat centraal in deze module van de Crypto Masterclass.

Je winsten laten uitkeren kan op meerdere manieren. Westra en Suiker laten je eerst zien hoe je Bitcoins terug kunt laten zetten naar euro’s. Een andere manier die je leert is verschillende brokers – de websites waarop je je valuta kunt kopen – met elkaar laten communiceren. De brokers van module 2, Bitvavo en Binance, komen ook aan bod om je winsten uit te laten keren. Andere brokers hanteren een speciale methode van ‘kraken’, waarmee je deze vijfde module afsluit. Na deze module heb je dus alle mogelijkheden om je winsten uit te laten keren.

6: ICO: De eerste investeerder zijn

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dit spreekwoord geldt in zekere zin ook voor de wereld van cryptovaluta. Degene die als eerste een potentieel grote valuta ontdekken, kunnen hier het meeste aan verdienen. Deze strategie staat centraal in deze module van de Crypto Masterclass. Het gaat namelijk over ICO: Initial Coin Offering.

Deze ICO-methode is te vergelijken met een crowdfunding: jij zorgt voor een eerste inleg. Zodra het product dan aanslaat, krijg jij je ingelegde geld dubbel en dwars terugverdiend. Dit doe je dus vaak voor valuta die net gelanceerd zijn en direct een grote kans hebben om een sterke stijging van de koers te doormaken.

Hier een speciale insidertip in deze Crypto Masterclass review: binnenkort zal Alles over Crypto samen gaan werken met een partner. Deze partnerwebsite heeft iets heel speciaals geregeld voor alle cursisten: zij kunnen namelijk een crypto valuta gaan verhandelen, nog voordat deze op de markt komt. ICO pur sang dus, met een grote kans op flinke winsten.

7: Passief inkomen uit crypto

Het aankopen, verhandelen en verkopen van crypto is een actieve manier van geld verdienen in de wereld van crypto. Dit kan ook op een passieve manier door middel van mining of staking. Dat is nu natuurlijk nog vaag, maar met de Crypto Masterclass wordt het al snel duidelijker. Een passief inkomen is eigenlijk wat de naam al doet vermoeden. Je verdient geld zonder daar direct iets voor te doen. Je moet dit wel in gang zetten, maar kan later je geld verdienen terwijl je slaapt, sport of andere bezigheden doet.

Zo’n passief inkomen kun je genereren op vijf verschillende manieren, die allemaal worden besproken. De module begint met zogeheten airdrops. Vervolgens komen staking en mining aan de beurt. De module wordt afgesloten met een passief inkomen vanuit masternodes en vanuit yield farming.

8: Wees trends zelf de baas

In de afsluitende module van het eerste deel van de Crypto Masterclass leer je alles over trends. Je leert hoe ze opkomen op bijvoorbeeld Uniswap of andere decentrale exchanges en hoe je voorbereid kunt zijn op de snel veranderende markt. Crypto is continu in beweging, dus daar moet je altijd op voorbereid zijn. Gelukkig wordt deze module regelmatig vernieuwd, zodat je nooit achter de feiten aan loopt.

Je leert werken met Metamask om zo de nieuwste trends te kunnen onderscheppen. Dit leer je ook op het platform van Uniswap. Hier gaat dit op twee manieren: via swappen en via liquidity providing. In twee losse delen leer je allebei de manieren eigen te maken.

cryptocurrency cursus

Deel 2: Geld verdienen aan crypto

Na het afronden van het eerste deel van de Crypto Masterclass ben je een ervaren handelaar geworden. Daarom is het met het tweede deel tijd om daadwerkelijk geld te gaan verdienen aan de crypto. Je leert een passende mindset ontwikkelen, behaalt je vrijheid en ontwikkelt inzicht in de beste trading tools. Zo word jij een echte master. Heb je nog niet genoeg geleerd? Dan is er aan het einde van dit deel de mogelijkheid tot extra lessen. Hieronder lees weer van alle losse modules uit de Crypto Masterclass een korte review.

1: The winning mindset

Het volgen van de Crypto Masterclass brengt je wel een heel eind in de juiste richting van geld kunnen verdienen aan crypto, maar het gaat niet volledig automatisch. Daarvoor moet je zelf genoeg inzet, motivatie en wilskracht tonen. Je hebt ten slotte alle skills al geleerd, maar deze vervolgens in gaan zetten moet je zelf doen. Daar helpt deze module je bij. Je leert een passende mindset ontwikkelen en kan daarmee zelf geld gaan verdienen. Het ontwikkelen van deze mindset gaat in 10 stappen.

Je kijkt naar je eigen dromen, emoties en angsten, maar ook naar andere traders en de fouten die zij maken. Daarnaast leer je tegenstanders overwinnen. De belangrijkste les leer je aan het einde van de module: hoe je een winnaar wordt en hoe je een winnaar blijft. Jij bent ten slotte het belangrijkste onderdeel in je eigen verhaal.

2: Vrijheid ontwikkelen met crypto

Je hoopt natuurlijk aan te mogen sluiten in het rijtje van succesvolle mensen die rijk zijn geworden door de handel in crypto. Dit is ook mogelijk, zodra je doorhebt hoe het spelletje van aankopen en traden werkt. In deze module leer je deze vrijheid creëren en kun je gaan werken hoe, waar en wanneer je wilt.

In deze module leer je:

 • Het verschil tussen standaard investeren en investeren in crypto
 • Hoe crypto exchange werkt
 • Hoe je optimaal gebruik maakt van bubbels, marktcyclussen en candlesticks
 • Hoe Tradingview werkt en hoe dit je verder helpt
 • Wat support en resistance zijn
 • Hoe het stop-loss principe werkt
 • Losse onderdelen, zoals het beschermen van je trades, hoe timeframes werken en hoe je belangrijke patronen herkent
 • Hoe je mee kunt kijken naar de trades van een professional

3: Beste tools en indicatoren voor crypto

Eerder in de Crypto Masterclass review heb je al kunnen lezen over grafieken en hoe deze de koers van een valuta kunnen voorspellen. In deze module ga je deze leren te interpreteren en zelfs voorspellen. Zo kun je na het afronden van de Masterclass zelf achterhalen welke valuta het op dit moment waard zijn om op in te zetten. Hiervoor leer je de volgende indicatoren te gebruiken:

 • Moving Average
 • Elliot Waves
 • RSI
 • Fibonacci
 • MACD
 • Ichimoku Clouds
 • Bollinger Bands

Op dit punt in de Crypto Masterclass ben je eigenlijk al een vergevorderde handelaar. Voor degene die nóg meer wil weten over de techniek en technische analyse van de cryptowereld is deze module een aanrader. Vind je dit niet zo interessant, is dat geen enkel probleem. Deze module wordt namelijk niet standaard sterk aanbevolen door de coaches.

4: Extra lessen

Zo, je bent bijna aan het einde van de Crypto Masterclass gekomen. In deze laatste module ga je voornamelijk extra informatie krijgen, die grotendeels voortborduurt op eerdere modules. Zo krijg je extra vragen en antwoorden om te beantwoorden, of diepgaandere tips die in de module zelf niet zijn besproken. Er valt ook nog wat te leren: timeframes, Trading Indicatoren en trendlijnen komen allemaal voorbij. Ook leer je om je eigen strategie voor het handelen te bepalen. Na het afronden van deze module heb je alle vaste onderdelen van het programma doorlopen.

Extra materiaal in de Crypto Masterclass

Dat is niet alles voor de review van de Crypto Masterclass: je krijgt namelijk nog meer als je besluit de cursus te volgen. Zo krijg je er bijvoorbeeld al twee e-books bij. De eerste, de Crypto-belastinggids, helpt je op weg met de belasting die je over crypto moet betalen. Deze werkt namelijk anders dan op inkomsten uit normaal werk. De Bitcoinbijbel is het tweede e-book dat je erbij krijgt. Met dit boek is Alles over Crypto begonnen.

Verder krijg je andere handige hulpmiddelen. Een daarvan is een crypto portemonnee, die ieder jaar voor je wordt bijgewerkt. Ook krijg je een lijstje met ‘crypto parels’. Deze parels hebben volgens Westra en Suiker veel groeipotentieel en worden daarom aanbevolen om op in te zetten. Tot slot krijg je ook een begrippenlijst bij de cursus. Als je bepaalde woorden niet direct snapt, of een kort overzicht van de belangrijkste termen wilt hebben, is dit document een handige samenvatting voor je.

alles over crypto ervaringen

Wat kost de Crypto Masterclass?

Op dit moment kun je de Crypto Masterclass aanschaffen voor €1997 euro. Dit klinkt misschien veel, maar laat het ons uitleggen. De totale waarde van alle losse onderdelen van de cursus wordt geschat op zo’n €4000. Je krijgt daarmee dus al een bundelkorting van meer dan de helft! Daarnaast zit de cursus zo propvol tips en handvatten, dat je het echt moet zien als een investering in jezelf. Het aankoopbedrag betaalt zichzelf zo terug.

Er wordt constant hard aan de cursus gewerkt om deze up to date en foutvrij te houden. Dit betekent dat de prijs eens in de zoveel tijd verhoogd wordt. Hoe sneller je dus instapt, hoe kleiner de kans is dat je straks toch meer moet betalen. Daarnaast hanteert Alles over Crypto een 14-daagse niet goed, geld terug garantie. Als de cursus niet was wat je er van tevoren van had gehoopt, kun je je volledige aankoopbedrag terugkrijgen.

Crypto Masterclass ervaringen

Meer dan 2000 mensen hebben al meegedaan en succesvol de cursus afgerond. Zij zijn nu allemaal aan de slag als ervaren trader in crypto. Beoordelingssites als Trustpilot staan over het algemeen vol met positieve reacties. Gemiddeld krijgt de Crypto Masterclass van deze review 4.7 van de 5 sterren, bijna perfect dus!

Eerdere deelnemers geven aan dat je een hoop kunt leren op een duidelijke en gestructureerde manier. Dit geldt zowel voor beginnende als meer ervaren handelaren. Het begin wordt door sommige mensen wel als lastiger ervaren. Zodra zij eenmaal een goede flow te pakken hadden, ging het bij vrijwel iedereen toch stukken beter. Concluderend heeft iedereen een hoop aan de cursus gehad en raden ze hem van harte aan.

alles over crypto gratis training

De gratis webinar van Alles over Crypto

Deze webinar is al eens eerder in de review over de Crypto Masterclass voorbijgekomen. In deze module bespreken we deze wat uitgebreider. In de webinar krijg je in 1.5 tijd alles uitgelegd over de basisprincipes van crypto en Bitcoin in het bijzonder. Je begint meteen goed door je eerste crypto aan te kopen voor €1. Ook krijg je een voorproefje op alle mogelijke strategieën die je in de Masterclass zelf gaat leren. Tot slot krijg je nog een ontzettend waardevolle tip mee. Westra en Suiker onthullen namelijk een zogeheten ‘sleeping giant’. Deze valuta heeft grote kans om zijn waarde meer dan 100 keer te verdubbelen! Investeren in deze munt kan dus zomaar een verrassend resultaat hebben.

De webinar is vooral opgezet voor de beginnende handelaren die nog maar weinig weten over crypto. Weet je al wel iets van crypto af, kun je beter direct met de Crypto Masterclass zelf beginnen. Elke sessie, die live wordt gegeven, biedt plaats aan 50 personen. De capaciteit is dus beperkt. Je bent tijdens de webinar tot niets verplicht, ook niet om vervolgens de Masterclass zelf te gaan volgen. Wil je dus kijken of traden in crypto iets voor jou is, of ben je benieuwd naar de Crypto Masterclass zelf en krijg je graag een voorproefje, schrijf je dus vooral in! Er zit namelijk nog een verrassing aan het einde van de webinar, die we je in het volgende hoofdstuk van de Crypto Masterclass review onthullen.

BEKIJK HIER DE GRATIS WEBINAR

Tot 1000 euro korting op de Crypto Masterclass

Ja, je leest het goed: tot 1000 euro korting! Aan het einde van elke webinar krijgen namelijk 10 mensen de kans om de Crypto Masterclass zelf voordeliger te beginnen. De eerste 10 die zich na de webinar inschrijven, krijgen €1000 korting op de cursus zelf. Zo betaal je geen €1997, maar slechts €997. Je korting is dus hoger dan het bedrag wat je uiteindelijk betaalt. Schrijf je dus ook vooral in voor de webinar als je al zekerder bent dat je graag de Crypto Masterclass uit deze review wilt volgen.

Voordelen en nadelen van de Crypto Masterclass

Voordelen

Over het algemeen zijn we erg te spreken geweest over de Crypto Masterclass in deze review. De mannen van Alles over Crypto hebben echt hun best gedaan om een mooie en gevarieerde cursus op te zetten, die voor iedereen toegankelijk en toch uitdagend is.

Alle aangeboden informatie wordt helder uitgelegd en niet overhaast. Wil je nog iets teruglezen, kun je op je eigen tempo heen en weer bladeren tussen alle modules. De voice-over die alle modules inspreekt, is rustig en helder en daarom fijn om naar te luisteren.

De informatie is niet alleen helder, maar ook nog eens daadwerkelijk nuttig. Alles wat wordt behandeld is niet gebruikt voor opvulling maar voegt echt iets toe, zoals bijvoorbeeld de verdienmodellen. Zo kun je kijken wat het beste bij jou aansluit en je daar volledig op toeleggen. Daarnaast gaat de cursus niet alleen over een specifieke munt zoals Bitcoin, maar leer je juist je winsten te behalen door verschillende soorten munten.

Ook de prijs van de cursus is prima redelijk te noemen. Op de standaardprijs van €1997 krijg je, vergeleken met de totale waarde van €4000, al een fikse korting. Neem daar de actie van de webinar nog bij en je betaalt slechts een kwart van de originele waarde. Met de kennis die je opdoet betaalt de cursus zich snel genoeg terug.

Tot slot hebben we een tot nu toe nog onbesproken onderwerp in de Crypto Masterclass review voor je. Als je deelneemt aan de cursus, kun je (actief) lid worden van de community achter Alles over Crypto. In deze community kun je vragen stellen, antwoorden geven of simpelweg met andere onderhandelaars in contact komen. Iedereen is er hartstikke vriendelijk en altijd bereid je te helpen, of je net komt kijken of al een tijdje lid bent. Ondanks het feit dat we dit in deze Crypto Masterclass review nog niet hebben benoemd, kan het wel een waardevol onderdeel van de cursus zijn. Zeker nog iets om rekening mee te houden dus.

Nadelen

Een volledig perfecte cursus aanbieden gaat waarschijnlijk niemand lukken, zo ook Alles over Crypto niet. Alhoewel ze een hoop positieve kenmerken in de Crypto Masterclass hebben gestopt, hebben we ook een paar kleine puntjes van kritiek. Zo kan vooral het begin voor veel mensen als een pijnpunt worden ervaren, met name de echte leken. Het niveau is direct van een redelijk hoog niveau. Dat is, in combinatie met de toch al lastige en gecompliceerde wereld van crypto, best lastig om in te komen. Als je eenmaal op gang bent gekomen, verdwijnt dit gevoel meestal snel genoeg.

Daarnaast zijn de ervaren handelaars Westra en Suiker niet vies van een woordje vakjargon hier en daar. Ook hebben ze het soms nonchalant over onderdelen, die voor cursisten niet altijd even duidelijk zijn als voor henzelf. Dit blijft door de hele cursus heen best wat lastig. Op sommige punten was extra uitleg welkom geweest. Dit wordt wel redelijk opgelost met de bijgeleverde begrippenlijst. Bij vragen kun je overigens wel altijd terecht bij de coaches of de community achter Alles over Crypto.

Eindconclusie: Crypto Masterclass Review

Het komt waarschijnlijk niet als een verrassing meer na het lezen van deze review over de Crypto Masterclass, maar wij zijn erg positief over de cursus. De aangeboden informatie is nuttig, bruikbaar en volledig. Daarnaast krijg je informatie over alle aspecten van de wereld van crypto: zowel het verhandelen, de achtergrond, informatie over de koersen en nog veel meer komt allemaal voorbij. De prijs die je hiervoor betaalt is ontzettend schappelijk, helemaal als je gebruik weet te maken van de korting na de sowieso al interessante webinar. De Crypto Masterclass kun je het beste zien als een investering in jezelf. Het kost nu even geld, maar dit verdien je na het afronden ervan dubbel en dwars terug.

Als je dus ook maar een beetje interesse hebt in de wereld van crypto, of nu eindelijk toch een graantje mee wil pikken van de grote winsten op de markt, is de Crypto Masterclass van Alles over Crypto een fantastische uitkomst.

BEKIJK DIRECT DE GRATIS WEBINAR