Help center
Home  -  Cursus Daytraden   -   Day Trading Masterclass review
day trading masterclass review

blockchain

21 april 2021

Day Trading Masterclass review

Welkom in deze Day Trading Masterclass Review! Profiteren het kopen en verkopen van bepaalde effecten op de beurs binnen een handelsdag, wordt day trading genoemd. De bedoeling is om te profiteren van de prijsfluctuaties en de effecten niet langer dan een dag vast te houden. Deze vorm van de beurs bespelen wordt ook in Nederland en België steeds populairder. Wij volgden een masterclass day trading van Kevin Timmer, die ook wel de day trading expert van Nederland en België wordt genoemd. Is dit terecht? En is deze materclass van Kevin het waard om te volgen als beginnende trader? Dit wilde ik eens gaan uitzoeken.

In deze review zal ik uitleg geven over day trading, Kevin Timmer en de masterclass zelf. Waar in deze day trading masterclass review de focus op ligt, wanneer daytraden wel of niet iets voor jou is en wat mijn ervaring waren met deze masterclass. Ook zal ik uitleg geven bij de vele bonusfuncties, die bij de masterclass inbegrepen zitten. Zo krijg je een beter beeld van de cursus en kun je zelf een goed overwogen beslissing maken om wel of niet te kiezen voor deze masterclass. Als je interesse hebt in day trading en de masterclass van Kevin Timmer, geeft deze uitgebreide review alle informatie die je nodig zult hebben.

kevin timmer

Wie is Kevin Timmer?

Kevin is een zeer ervaren Nederlandse day trader die in 2014 is begonnen op de Amerikaanse aandelenmarkt. Al van jongs af aan had Kevin interesse in de beurs. Hij is inmiddels al meer dan vier jaar fulltime bezig met day trading. Als doel had hij om vervanging te zoeken voor zijn levensstijl en werk van destijds. Zijn doel is inmiddels meer dan bereikt. Tegenwoordig werkt Kevin elke dag op de aandelenmarkt. Hij is hiervoor vaak te vinden in het buitenland, op de mooiste plekken in Europa en Azië. Het inkomen wat hij hiermee verdient is flink, maar kan van dag tot dag veranderen.

Omdat hij slechts een paar uur per dag op de markt actief was, had Kevin nog veel tijd over. Hij gebruikte zijn passie voor day trading om andere mensen te helpen en bewust te maken dan deze mogelijkheden. Hieruit ontstond zijn masterclass, die in eerste instantie erg klein begon. Nu is deze masterclass uitgegroeid tot de grootste day trading gemeenschap van België en Nederland. De masterclass is geschikt voor beginnende en meer ervaring traders en staat bekend als een van de meest betrouwbare en uitgebreide cursussen op dit gebied.

Kevin Timmer is naast zijn website ook te vinden op Instagram en YouTube. Op YouTube maakt hij lange video’s met uitleg, net als in de modules van zijn masterclass. Hier kun je ook veel van leren en de video’s kunnen je op weg helpen als je wil beginnen met daytraden. De video’s zitten professioneel in elkaar en zijn fijn om weg te kijken. Je kunt ze ook op de achtergrond aanzetten als je met iets anders bezig bent. Zo kun je verder met je werk en activiteiten terwijl je de informatie tot je neemt. Tenslotte heeft Kevin Timmer nog een podcast, waarin hij spreekt met onder andere zijn eigen klanten, leden van zijn community. Hij spreekt hierin zowel ervaring als minder ervaren traders. Ook deze podcasts zijn erg leerzaam en inspirerend.

De masterclass wordt door Kevin verzorgd samen met zijn collega Jordi. Jordi van de Pas is in 2017 ook serieus begonnen met daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Jordi en Kevin waren in 2010 collega’s toen ze beide interesse kregen in de markt. Nadat Kevin naar Azië ging, had hij minder contact met Jordi. Na een aantal jaren kregen de twee wee goed contact en doken ze samen in de day trading wereld. Jordi werd hierdoor ook fulltime trader. Kevin en Jordi werken nu nog steeds samen.

DAY TRADING MASTERCLASS TIJDELIJKE KORTING

Wat is daytraden?

Daytraden wordt in het Nederland daghandelen genoemd. Het is een van de vele manieren om geld te verdienen aan de beurskoersen. Onder daytraden verstaan we het kopen en verkopen van aandelen op de beurs binnen dezelfde handelsdag. Je zorgt er altijd voor dat je voor het einde van de dag je positie hebt gesloten. Ervaring, discipline en een goede werkhouding maken bij daytrading het verschil tussen winst en verlies maken. Het is van belang om voor jezelf een goed uitgevoerde en doordachte handelsstrategie te vinden of te creëren.

Het aantal transacties per dag bij daytrading hangt af van de omstandigheden en de persoon. Dit kan verschillen van een paar per dag, tot enkele duizenden per dag. Dit ligt er natuurlijk aan hoe ervaren je bent en wat voor bedrag je bereid bent te investeren. Hoe lang de aandelen worden vastgehouden verschilt ook. Soms loopt dit uit tot uren, soms slechts enkele seconden. Dit wordt flitshandel of scalpen genoemd. Wanneer de aandelen voor langere tijd worden aangehouden wordt er gesproken van swing trading. Welke van deze je toepast, hangt af van de aandelen en je strategie. In principe is day trading dus altijd een korte termijn strategie, omdat je de aandelen altijd binnen dezelfde dag nog kwijt wil raken. Zoals bij veel methoden voor de beur geldt hier ‘oefening baart kunst’. Je kunt niet verwachten binnen een aantal weken meteen flinke bedragen te verdienen. Het is vooral een kwestie van leren en hard blijven werken.

day trading masterclass kevin timmer

Inhoud day trading masterclass

Tijdens de day trading masterclass cursus leer je de principes van het day traden. Je leert eerst de basis van day traden. Kevin gaat er wel vanuit dat je al enige basiskennis hebt. De masterclass richt zich op het verdienen van een dagelijks bedrag van en paar honderd euro. Volgens Kevin is het grootste obstakel bij day trading dat er veel te veel (foute) informatie te vinden is over deze methoden. Hierdoor zien veel mensen al snel door de bomen het bos niet meer. Tijdens de cursus leer je een stappenplan die je op weg helpt met de beurs. Bij day trading blijven er altijd risico’s. De masterclass presenteert zich dan ook niet als een methode om snel rijk te worden. Op weg helpen en informatie bieden is de insteek van deze cursus. Niet snel rijk worden.

De masterclass richt zich volledig op het handelen in aandelen. Crypto zal dus niet behandeld of besproken worden. De basis van deze masterclass bestaat uit modules, die bedoeld zijn voor zelfstudie. Hiernaast zijn er nog veel onmisbare bonusfuncties en overige media ter inspiratie en uitbreiding van kennis en ervaring. De masterclasses bieden openheid en eerlijkheid binnen de markt, met een focus op de stof toepassen in de praktijk en goede communicatie.

Kevin onderscheidt zich bij day trading van de vele Amerikaanse alternatieven. Zo blijft hij bijvoorbeeld uit de buurt van de zogeheten pennystocks. Dit zijn goedkope aandelen waar vaak minder over bekend is. Kevin richt zich op de bewezen, duurdere aandelen met een stabielere koers. Vaak zijn dit grote bedrijven als Facebook, Amazon, Google en Microsoft. Doordat je je richt op een klein aantal aandelen, wordt het leerproces ook een stuk gemakkelijker. Er ligt in de cursus een grote nadruk op zelfstandigheid. Het doel is namelijk dat je leert om zelfstandig te werk te gaan als daytrader. Hiernaast is er nog veel ruimte voor persoonlijke aandacht, bijvoorbeeld met live-sessies en een uitnodiging voor de gemeenschap. Zo krijg je de ondersteuning die je nodig hebt, maar leer je ook snel hoe je zelf te werk kunt gaan.

De masterclass is onderverdeeld in 16 modules. Deze zijn weer onderverdeeld in meerdere video’s. Het aantal en de lengte van de video’s verschilt erg per module. Dit ligt natuurlijk aan de hoeveelheid informatie die er te bieden valt. In de module ‘mindset’ heb je bijvoorbeeld maar één video en in de module ‘strategieën’ wel tien. In totaal is er wel 12 uur aan videomateriaal. Er is dus veel informatie beschikbaar. Soms kan het ook verstandig zijn om (bepaalde) video’s meerdere keren te kijken, zodat je de informatie goed tot je neemt en niets vergeet.

De zelfstudie modules

Ten eerste bestaat de masterclass uit 16 modules voor zelfstudie. Hierin krijg je alle nodige informatie over day trading, de beurs en de geleverde tools en functies. De modules bestaan uit video’s die je op je gemak kunt bekijken. Hier onder volgt een uitleg over de verschillende modules en wat je hiervan kunt verwachten. Het is zeer aanbevolen om bepaalde video’s meerdere keren te bekijken. Vooral bij de uitgebreide, belangrijkere modules kan dit erg belangrijk zijn.

1 – Welkomst

In de eerste module wordt de basis van de masterclass uitgelegd. Je krijgt te weten wat je kunt verwachten en hoe de communicatie te werk gaat. Ook krijg je een disclaimer. Net als eerder genoemd is day trading een proces van vallen en opstaan. Je blijft altijd leren en krijgt steeds meer ervaring. Het is geen methode om heel snel geld te verdienen. Kevin probeert je zo goed mogelijk te helpen in het proces, maar uiteindelijk ligt de bal bij jezelf. Doorzettingsvermogen en discipline zijn cruciaal in deze markt.

2 – Mindset

Een goede mindset is erg belangrijk als jij succesvol wil worden met day trading. De module mindset is erg kort vergeleken met andere modules. De belangrijkste punten worden besproken, toch is hier nog verbetering te vinden. Een goede mindset en hoe je dit bereikt, is natuurlijk voor iedereen anders. Daardoor is het ook lastig om hier veel zinnigs over te zeggen. De kwaliteiten van Kevin zitten in het daytraden, niet in het verbeteren van de mindset van anderen.

3 – Software

De derde module gaat over de software die je gaat gebruiken. Zo leer je welke brokers je kunt gebruiken en welke Kevin het fijnst vindt om te gebruiken. Ook leer je meer over het analyseren van beursgrafieken.

4 – Basics

Nu je de basis van de masterclass en de software in orde hebt, is het tijd voor de basis van daytraden zelf. Zo leer je bijvoorbeeld over de belangrijke begrippen en termen die worden gebruikt.

5 – Risk management

Deze module is vanzelfsprekend erg belangrijk bij het behalen van succes in deze markt. Je moet het risico wat je loopt minimaliseren. Stap-voor-stap legt Kevin uit hoe je dit aan kunt pakken en waar je rekening mee moet houden. Modules 5 en 6 zijn erg belangrijk om het daytraden leuk te houden, je leer hoe je het best te werk kunt gaan en teleurstelling kunt vermijden.

6 – Money management

Deze module spreekt voor zich. Het gaat erover hoe je kunt uitzoeken hoeveel je precies te besteden hebt, hoeveel je hiervan het best kunt gebruiken en wat je hiermee allemaal kunt doen. Ook deze module is cruciaal, niet alleen door day trading maar voor iedereen in het algemeen.

7 – Plan de trade

Hier gaat het allemaal om de voorbereiding op een koop. Je leert welke strategieën Kevin toepast om de juiste keuzes te maken. Kevin laat zien waar hij allemaal rekening mee houdt, zodat je dit zelf kunt overnemen in je proces.

8 – Trades plaatsen

Hoe plaats je precies een trade? Wat komt er allemaal aan te pas? Deze module lijkt er logisch, toch is er veel belangrijke informatie te verkrijgen.

9 – Level 2 en tape (montage)

Deze module gaat erover hoe je je day trading kunt optillen naar een hoger niveau. In dit geval ‘level 2’ genoemd. Je leert hoe je als beginner deze overgang gaat maken.

10 – Price action

Dit is een van de langste modules, met een bak aan informatie. Je leert over ingewikkeldere onderwerpen. Je moet er dus met volle moed ingaan en rustig de tijd nemen. Kevin leert je hoe je precies naar de grafieken moet kijken en waar je op moet letten. Welke indicatoren kun je gebruiken om een stijging of daling aan te zien komen? Je leert over trends en gaten binnen de markt. Naast theoretische informatie, kun je Kevin zelf te werk zien gaan. Dit is een van de meerwaardes van de cursus, je sluit je aan bij een gemeenschap en kunt zelf van Kevin horen waarom hij bepaalde keuzes maakt en waar hij op let. Vaak kan je zelfs live meekijken met wat Kevin doet.

11 – Patronen

Deze module gaat erover hoe je in de beursgrafieken patronen kunt herkennen. Hieruit kun je opmaken wat er waarschijnlijk gaat gebeuren met deze aandelen en of het slim is om hierin te traden. In de grafieken zijn veel patronen te herkennen die vaak terugkomen. Bijvoorbeeld ‘reversal’ en ‘breakout’ patronen. Deze patronen geven een indicatie van wat de markt waarschijnlijk gaat doen. Patronen herkennen is een van de belangrijkste sleutels tot succes in het daytraden.

12 – Externe factoren

Deze module is korter dan de meesten. Hierin geeft Kevin uitleg over de verschillende factoren die kunnen optreden van buitenaf. Ook wordt er uitleg gegeven over ‘halts’.

13 – Stock eigenschappen

Ook dit is een zeer korte module. Hier leer je over de verschillende eigenschappen van aandelen. Deze module bevat slechts een enkele video.

14 – Strategieën

Net als module 10 is dit een langere module die erg uitgebreid is. Deze bevat wel tien verschillende video’s. ‘Strategieën’ is misschien wel de belangrijkste module van allemaal. Alle vorige modules hebben hier naartoe gewerkt. In deze module leer je alles over de strategieën die Kevin zelf gebruikt tijdens het daytraden. Dit zijn de strategieën waar Kevin zijn inkomen mee verdient. Na deze module kun je deze zelf overnemen en gebruiken. Het fijne van de werkwijze van deze masterclass is dat je deze video’s meerdere keren kunt kijken en herhalen, op eigen tempo. Hierdoor mis je geen belangrijke informatie en kun je ter controle altijd even terugkomen in deze module. In de live-sessies van Kevin is zelfs te zien hoe hij deze strategieën zelf toepast.

15 – Voorbereiding

In deze module leer je hoe je je aan de hand van watchlists goed kunt voorbereiden op trades. Je kiest een groep aandelen die je goed in de gaten gaat gouden. Op deze aandelen ga je je focussen. In module 15 komen ook de pro-scanners weer terug. Hiermee spot Kevin aandelen die goed zijn om in te beleggen. De laatste video van module 15 gaat over de trading sessie zelf. Hoe dit te werk gaat en wat je ervan kunt verwachten. Deze module is duidelijk en zit goed in elkaar, de plaatsing van deze module vond ik echter een beetje vreemd. Ik kreeg het idee alsof deze module wat eerder in de cursus beter zou passen. Deze module is dus misschien handig om eerder al eens te bekijken. Ik zou persoonlijk aanraden om deze module tussen modules 6 en 8 alvast eens door te scannen.

16 – Afsluiting

De laatste module van deze masterclass geeft Kevin opties hoe je verder kunt gaan na deze 16 modules zelfstudie. Het is aan te raden hierna de trading live-sessies van Kevin te gaan volgen. Anders kun je ervoor kiezen zelf aan de slag te gaan en je kansen te grijpen op de beurs. Kevin sluit de modules hiermee af en wenst je verder succes bij het traden.

daytradingmasterclass kevin timmer

Bonussen

Naast de bovengenoemde modules bevat de masterclass verschillende extra bonusfuncties. Sommige van deze bonussen zijn hierboven al besproken. Hier volgt nog even een overzicht van de verschillende bonussen en wat deze precies inhouden. Sla deze bonussen niet zomaar over. Veel van deze functies zijn enorm heel handig, ook voor ervaren traders. Deze functies helpen je om makkelijk de transitie van beginnend naar ervaren trader te maken.

 

 • Wekelijkse Q&A sessies: hierin kun je je vragen stellen aan Kevin Timmer en Jordi van de pas. Je kunt specifiek ingaan op punten en onderdelen waar je moeite mee hebt, zodat je hierin wijzer wordt.
 • Gemeenschap met chatroom: met deze masterclass krijg je ook toegang tot de community. Hierin kun je andere mensen helpen en zelf om hulp vragen. Je kunt van andere mensen inspiratie opdoen of met de chat terecht voor specifieke vragen.
 • Dagelijkse watchlist & scanners: door deze functies blijf je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Je kunt zien welke aandelen in de gaten worden gehouden door ervaren day traders.
 • Live-sessies van Kevin: zoals besproken in de modules, kun je Kevin live volgen bij het daytraden. Zo kun je direct van hem leren en kijken hoe hij de theorie zelf toepast. Dit is een van de beste functies van de cursus.
 • Excel templates: om inzicht te krijgen in je prestaties zijn goede Excel sheets onmisbaar. Je kunt zo bijhouden hoe je trades gingen en berekenen en bijhouden of je winstgevend bent. Dit maakt day trading een stuk gemakkelijker.

Deze functies zijn allemaal eigenlijk meer dan slechts ‘bonusfuncties’ en zouden zomaar een eigen pakket kunnen zijn. Deze services maken deze masterclasses stukken gemakkelijker en lucratiever voor de gemiddelde persoon. Voor velen betekent dit het verschil tussen winst en verlies maken. Sla deze bonusfuncties dus niet zomaar over na de modules. Ga na welke functies wel en niet handig zijn voor jou.

Voor wie is de Day Trading Masterclass geschikt?

Heb jij veel tijd over en wil je deze tijd productief besteden? Als jij beschikt over een hoge productiviteit, doorzettingsvermogen en snel kunt leren en informatie verwerken, dan is deze masterclass iets voor jou. Belangrijk is om gemotiveerd te zijn. In eerste instantie is het een hele hoop informatie, maar langzaam wordt alles een stuk gemakkelijker. Het is nodig om te beschikken over veel doorzettingsvermogen. Je moet niet te lang stilstaan bij verlies. Aan het begin zul je nog weleens een fout maken. Bij day trading geldt ‘oefening baart kunst’. Hoe langer je bezig bent, hoe sneller en effectiever je te werk kunt gaan. Hoe langer je bezig bent, hoe sneller je patronen gaat herkennen en hoe makkelijker je de strategieën van Kevin kunt gaan toepassen. De cursus en de community zijn volledig Nederlandstalig (met als uitzondering een paar vaste termen hier en daar). Ook handig om te weten is dat de Amerikaanse beurs om 15:30 Nederlandse tijd opent. Je kunt dus na deze tijd pas traden. Wellicht moet je je dagen wat anders gaan inrichten om deze masterclass te volgen en hierna zelf aan de slag te gaan.

Wat kost de Day Trading Masterclass?

De eerste maand van de Day Trading Masterclass is beschikbaar voor een eenmalige betaling van €497. Je kunt dan ieder onderdeel van de masterclass volgen en gebruiken. Als je na deze eerste maand langer gebruik wil maken van de Q&A sessies en de modules, dan betaal je hiervoor €99,97 per maand. Zo kun je dus contact blijven opnemen met Kevin en Jordi en kun je de watchlist blijven volgen. Dit is zeker aan te raden als je een goede basis zoekt voor bij het daytraden, zeker als je zelf net begonnen bent. Ik zou aanraden om de eerste maand uit te proberen. Als deze maand goed voelt, kun je voor jezelf de overweging maken of je door wil of niet. Je kunt dan meteen je abonnement verlengen. Na elke maand kun je ervoor kiezen om je abonnement af te zeggen. Als je na de eerste twee weten niet tevreden bent, kun je nog kiezen voor de ‘niet goed, geld terug’ garantie. Dit kan door even een e-mail te sturen naar Kevin Timmers. Het geld zal dan worden teruggestort op je rekening.

kevin timmer ervaringen

Ervaringen met de Day Trading Masterclass

Je weet nu wat je kunt verwachten van de day trading cursus van Kevin Timmers. Of deze masterclass geschikt is voor jou, verschilt per persoon. Ik kan zeggen dat ik zeer positief was over de geleverde services en de ervaringen met deze masterclass. Het is geen goedkope cursus maar de informatie die je krijgt, samen met de vele bonusfuncties, maken dit het bedrag waard. De bonusfuncties maken hierin zeker het verschil. Hiermee krijg je naast de geleverde informatie en modules, een goede inkijk in de day trading wereld. Je kunt precies zien hoe Kevin en de community te werk gaan. Je kunt altijd terecht voor vragen en krijgt toegang tot verschillende tools om het werk voor jou makkelijker te maken.

Naar mijn ervaring zijn de meeste klanten erg positief over de cursus en het contact. Op internet zijn er veel positieve verhalen en reviews te vinden over de masterclass en over Kevin en Jordi. Er zijn ook behoorlijk wat succesverhalen te vinden. Kevin heeft ook een eigen podcast ‘koffie met traders’ waarin hij samen met Jordi in gesprek gaat. Zowel met beginnende traders, als traders die meer ervaring hebben. Ook deze podcasts kunnen inspirerend en leerzaam zijn. Zo hoor je verhalen van andere mensen die net als jou net begonnen zijn, of al meer succes hebben geboekt.

Als je gemotiveerd en productief te werk gaat, kun je de kosten van de masterclass zo weer terugverdienen. Of je succes boekt met day trading, is uiteindelijk grotendeels aan jezelf. Je eigen werkhouding, mindset en keuzes. Kevin geeft je hierbij een goede basis aan informatie en tools. De masterclass is erg toegankelijk en makkelijk te volgen. Kevin gebruikt duidelijke taal en draait niet om de feiten heen. Kevin is ook erg nuchter en behandelt zijn klanten als gelijkwaardig. Er worden geen loze beloftes gedaan en mooie, onrealistische verhalen geschetst. Dit is iets wat vaak ontbreekt bij de Amerikaanse opties. Zelfs als beginner kun je met deze masterclass meteen aan de slag. De masterclass biedt een goede combinatie tussen zelfstandigheid en persoonlijke aandacht in de vorm van live-sessies, Q&A sessies en toegang tot de gemeenschap.

Klink deze masterclass iets voor jou? Denk jij dat je de juiste mindset en het doorzettingsvermogen hebt om succesvol te worden met day trading? Dan is deze masterclass naar mijn ervaring de beste om uit te kiezen. Het goede contact, de fijne community en de vele geleverde informatie, tools en services, zetten deze masterclass voor mij ver bovenaan mijn lijst.

Voordelen

 • Geschikt voor zowel beginners als meer ervaren traders
 • Fijne en actieve community
 • Levenslang toegang tot de geleverde masterclass
 • Vele handige bonusfuncties die het verschil maken
 • Live meekijken en leren van Kevin
 • Handige tools die je makkelijk kunt gebruiken

Nadelen

 • Je hebt wat langer de tijd nodig als beginner, dus neem je tijd
 • De volgorde van bepaalde modules
 • Support is minder als je nog niet gestart bent met de cursus

Conclusie van de Day Trading Masterclass review

Zoals wel op te maken is uit deze day trading masterclass review, ben ik erg tevreden over deze masterclass. De cursus is erg uitgebreid, met vele handige een leerzame bonusfuncties. De day trading masterclass van Kevin Timmer is relatief gunstig geprijsd, als je de extra opties en mogelijkheden vergelijkt met andere masterclass aanbiedingen. Als je uiteindelijk niet tevreden bent, of day trading blijkt toch niet iets voor jou, kun je je geld binnen 14 dagen nog terugkrijgen.

Het contact met Kevin en de gemeenschap van deze masterclass is erg fijn. Kevin is erg nuchter en behandelt zijn klanten met respect en interesse. De motivatie en passie van Jordi en Kevin zijn aanstekelijk, waardoor je zelf ook meer zin en vertrouwen hebt om aan de slag te gaan. Je kunt bijna altijd terecht voor vragen en hulp, vooral doordat de community erg behulpzaam en actief is. De vele tools zoals de watchlist, de community-chat en de scanners zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van mogelijkheden op de beurs. De bijgeleverde Excel sheets helpen je om je prestaties op een rijtje te zetten en te analyseren.

Als jij veel tijd hebt die je productief wil gaan besteden en een interesse hebt in de beurs, is deze masterclass ideaal voor jou. Beschik jij over doorzettingsvermogen, productiviteit en passie? Dan is de beurs een interessante optie. Het is een erg flexibele manier van geld verdienen, waarmee je thuis vanuit je woonkamer aan de slag kunt gaan. Deze masterclass biedt een goede basis voor zowel beginnende als meer ervaring traders. Hiernaast biedt het ook onmisbare functies en tools om de rest van het werk een stuk makkelijker te maken.

Kun jij je vinden in wat hierboven staat? Dan is de beurs iets voor jou. Deze masterclass is naar mijn mening de beste en meest uitgebreide op dit gebied. Je krijgt alles wat je nodig hebt om succesvol te worden met daytraden. Kevin maakt day trading voor iedereen toegankelijk. Deze masterclass zou ik dan ook zeer aanbevelen als jij een start wil maken op de beurs met daytraden.

TIJDELIJKE KORTING DAY TRADING MASTERCLASS